Rubriky
Nezařazené

Výprava na Zámek Kynžvart 8.-10.3.2024

Tentokrát se vydáme do Západních Čech na Zámek Kynžvart, kam se nám dostalo milého pozvání, a kde budeme moci výměnou za výpomoc v zámeckém parku celý víkend pobývat. Zároveň s tím nám byla slíbena komentovaná prohlídka zámku.

Sraz: 8.3. 16:10 na Hlavním nádraží u pokladen

Návrat: 10.3. 16:25 tamtéž

S sebou: karimatku, spacák (v kompresním obalu), ešus (důrazně nedoporučujeme, aby měl plastové prvky – vzhledem k tomu, že vaříme přímo na ohni a plast má relativně nízkou teplotu tání), lžíci, kartáček a pastu na zuby, krosnu (s funkčním bederním pásem; všechny věci musí být uvnitř krosny, zvenku smí být připnuta jen pěnová karimatka nebo láhev s pitím), láhev na pití, oblečení (vybrané na základě předpovědi počasí), pracovní oblečení (něco, co se může zašpinit + pracovní rukavice), skautský šátek a kroj, přezůvky, pevnou turistickou obuv (to nejsou tenisky), nůž, studenou večeři na pátek, kartu ISIC (všichni studenti)

Cena: 600 CZK (jídlo + lístky + rezerva)

Akci vede: Štěpán „Blumix“ Fara (+420 722 286 621) – případné dotazy prosím ve formě odpovědi na tento e-mail

Náročnost: nižší

Na akci je nutné se přihlásit do 5.3.2024 23:55 výhradně prostřednictvím PŘIHLAŠOVACÍHO FORMULÁŘE. Vzhledem k tomu, že potraviny a lístky nakupujeme dopředu, je přihlášení na akci závazné (po uplynutí přihlašovací lhůty) a nepřihlášení se na akci může znamenat neumožnění účasti na ní.